DOBIERAMY CZĘŚCI SAMOCHODOWE GRATIS 7 DNI W TYGODNIU
ZADZWOŃ I ZAMÓW CZĘŚCI
801 000 615 / 24 362 00 25
GODZINY PRACY: 8-19
INNE DNI
Poniedziałek 8:00 - 19:00
Wtorek 8:00 - 19:00
Środa 8:00 - 19:00
Czwartek 8:00 - 19:00
Piątek 8:00 - 19:00
Sobota 9:00 - 14:00
ILOŚĆ PRODUKTÓW: Twój koszyk jest pusty.

Amortyzatory

Zawieszenie

Chemia i kosmetyki samochodowe

Płyny eksploatacyjne

Spinki montażowe, ich elementy

Wycieraczki i ich elementy

Wyposażenie wnętrza pojazdu

Chemia warsztatowa

Wyposażenie warsztatów

Części Nadwozia

Filtry

Oświetlenie, elementy

Układ chłodzenia

Opinie o naszym sklepie

4.73
(40 opinii)
4.75
Jakość obsługi
4.72
Dostawa
4.74
Pakowanie


Dodaj swoją opinię
Obsługa sklepu nie ingeruje w treści zamieszczonych przez klientów opinii,
poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo.

Masz uwagi dotyczące jakości obsługi?
Napisz email na obsluga@czesci24.pl, a wiadomość trafi do Zarządu firmy i Kierownika Działu Sprzedaży.

MAZDA PREMACY (CP), 01.1999-12.2004 Lampy pozycyjne

Moja opinia jest negatywna.6 kwietnia zamówiłem prawą lampę pozycyjną i do tej pory jej nie otrzymałem.Nikt łaskawie nie odpisał na mojego maila tłumacząc się dlaczego jeszcze jej nie otrzymałem.Dzwoniąc to masakra,pół godziny słysząc że jestem 2 oczekujący rozłączyłem się,a po 15 min. dzwonię kolejny raz i znowu to samo "jesteś 2 w kolejce oczekujących,dziękujemy o cierpliwość".Po 30 min. cierpliwość się moja znowu kończy.Nie polecam.
Obsługa
(0.1)
Autor: Zirytowany klient
Dostawa
(0.1)
Data: 2018-05-23
Pakowanie
(0.1)
Odpowiedź sklepu:

Lampy skoda fabia

Hej :) Jak dla mnie jest to sklep na piatke z plusem. Polecam serdecznie zakupy tutaj, bo to czysta przyjemnosc. Szybko, tanio, bardzo profesjonalnie i fachowo. Moim zdaniem super! Polecam!
Obsługa
(4.9)
Autor: Hubert
Dostawa
(5)
Data: 2015-06-01
Pakowanie
(4.9)
Odpowiedź sklepu:

lusterko Deaewoo

Jestem bardzo zadowolony z jakosci przyslanego mi towaru. Zamawialem lusterko do daewoo i jest naprawde bardzo fajne, zapakowane było bezpiecznie, doszlo bez uszkodzen. Super.
Obsługa
(5)
Autor: Artur
Dostawa
(5)
Data: 2015-06-01
Pakowanie
(5)
Odpowiedź sklepu:

Dziekuje za pomoc

Kupiłem w tym sklepie dwa razy czesci, niestesty za drugim razem omylkowo zamowilem nie ta czesc co trzeba… na szczescie nie było najmniejszego problemu z wymianą. Sklep bezproblemowy. Pozdrawiam
Obsługa
(5)
Autor: Hubcio
Dostawa
(4.9)
Data: 2015-05-26
Pakowanie
(4.9)
Odpowiedź sklepu:

Rozrzad

Niestety spotkala mnie ta watpliwa przyjemnosc wymiany rozrzadu w nowo zakupionym aucie. Na szczescie kolega polecil mi ten sklep, w którym za naprawde mniejsze niż normalnie pieniadze moglem ten rozrzad zakupic. Polecam !
Obsługa
(5)
Autor: Adriano
Dostawa
(5)
Data: 2015-05-26
Pakowanie
(5)
Odpowiedź sklepu:

tanioszka

Wzialem u nich klocki i poloske do opla. Moim zdaniem wszystko tak jak trzeba. Tanio zaplacilem i szybko wyslali, wiec wszystko w porzadku. Polecam
Obsługa
(4.8)
Autor: MArek
Dostawa
(4.6)
Data: 2015-05-26
Pakowanie
(4.7)
Odpowiedź sklepu:

Ja na pewno tu jeszcze wroce

Polecam ten sklep, bo maja naprawde mega wybor czesci. Dostpene od reki, wiec czas oczekiwania jest krotki. Ceny oczywiście deklarowane najnizsze i chyba takie sa. Ja na pewno tu jeszcze wroce :)
Obsługa
(5)
Autor: Stefan
Dostawa
(5)
Data: 2015-05-26
Pakowanie
(4.7)
Odpowiedź sklepu:

Dzieki za pomoc

mega pomysl z tym dobieraniem czesci, bo jak ktos tak jak ja się wogole nie zna na tych rzeczach to ma problem. Skorzystalem - jestem bardzo zadowolony, chlodnica już zamontowana i smiga elegancko.
Obsługa
(4.9)
Autor: Klaudia
Dostawa
(4.9)
Data: 2015-05-26
Pakowanie
(4.8)
Odpowiedź sklepu:

POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM.

Z mojej strony może zostac wystawiona tylko i wylacznie pozytywna opinia. Wszystko przebieglo po mojej mysli. Bezproblemowa obsluga, niskie ceny, rzetelna firma. Polecam z czystym sumieniem.
Obsługa
(5)
Autor: Tuti
Dostawa
(4.9)
Data: 2015-05-26
Pakowanie
(4.9)
Odpowiedź sklepu:

Polecam

towar bardzo dobrze zabezpieczony polecam
Obsługa
(4.7)
Autor: Marcin
Dostawa
(5)
Data: 2015-05-26
Pakowanie
(5)
Odpowiedź sklepu:
Następna
DARMOWA DOSTAWA POWYŻEJ 450 zł 14 DNI PRAWA DO ZWROTU DARMOWA WYMIANA DO 100 DNI GWARANCJA NAJNIŻSZEJ CENY 99% POZYTYWNYCH OPINII PONAD 10 LAT DOŚWIADCZENIA

my w sieci




Wewnętrzny numer
części samochodowe


Kontakt z naszą firmą

Infolinia: 801 000 615
Telefon stacjonarny: 24 362 00 25
Telefon komórkowy: 791 308 990
pon - pt - 8:00 - 19:00
sobota - 9:00 - 14:00
opłaty według stawek operatora

Copyright 2005-2018 Czesci24.pl - Sprawdzone w dobrej cenie części samochodowe